FRI Fragt (1-3 dages levering)

Retur & ombytning

Vi har en 14-dages returpolitik, hvilket betyder, at du har 14 dage efter at have modtaget din vare til at anmode om en retur.

For at være berettiget til en retur skal dit produkt være i den samme tilstand som ved modtagelsen - ubrugt, med tags og i den originale emballage. Hver enkelt vare vil blive undersøgt ved modtagelsen. Hvis vi modtager en returneret vare i uacceptabel tilstand, vil den ikke blive refunderet men sendt tilbage til dig på vores regning.

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. 

Fristen indebærer at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. For at starte en retur kan du kontakte os på "Kontakt os" knappen.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du vil modtage returadressen på mail efter du har kontaktet os. 

Du skal selv betale for at pakken returneres, og du har ansvaret for de varer, du sender retur, indtil vi modtager dem. Derfor er det en god idé at få forsikret værdien af de varer, du returnerer, og få et bevis for afsendelsen.

Returnering sker ved at du udfylder din egen fragtlabel hos eventuel pakke.dk 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Vi refunderer købsbeløbet, når vi har modtagen varen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Er varen værdiforringet fratrækker vi det beløb du hæfter for. Du vil modtage beløbet på din konto indenfor ganske få hverdage efter beløbet er blevet refunderet. 

Skader og problemer

Kontroller venligst din ordre ved modtagelse og kontakt os straks, hvis varen er defekt, beskadiget, eller hvis du modtager den forkerte vare.

Vi giver dig besked, når vi har modtaget og inspiceret din retur, og fortæller dig, om refusionen blev godkendt. Hvis godkendt, tilbagefører vi pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet. Du vil modtage beløbet på din konto indenfor ganske få hverdage efter beløbet er blevet refunderet.